Thursday, March 3, 2011

Kota Kinabalu???

ops..
ari n post something that is not about wedding..


hujung bulan n...ada trip ke kota kinabalu...
My frens beli tiket n time promotion tahun lepas. nk ke luar negara..
harga dah jd mahal time kitorg nk book tu...
xdapat nk ke bandung..
luar negara r tu kan..hee
.
.
.
.
.
em, apa yg best kat kota kinabalu yer..
ada saper2 tahu x?hee
kot la u ols leh bg idea..=)

agaknya, selain mendaki puncak kinabalu, ke mana ag nk pergi yer...

ada ker door gift murah kat sana??
kawan kata mahl brg2 kat situ..

xper la..n g pon saja suka2..just a trip..
tgk2 alam maybe..hee


5 comments:

choclairissa @ intan said...

dear~i tag u dlm entry i..kalau free replyla k :)

eidA said...

orait dear..=)

cujen said...

hye, thanks for become my follower..

saya baru je balik dr KK..KK memang best..
kalau nak tau tempat2 emnarik boleh la tgk2 blog sy...hope dapat membantu :-)

Reen Tart Nenas said...

jgn lupa singgah filipino market. owh itu mmg tempat wajib utk pegi. mmg byk giller pearl n crystal. sila la tawar sampai pengsan. filipino market tu mmg kat town, opposite hilton kk (le meridean kk). serius, sediakan duir yg banyak :) pastu bleh pegi island hopping juge... pegi snorkeling :) serius best!

eidA said...

dear cujen:: i link to you ya...hee
dah tgk dah blog u..em, it give a lot of idea for me..now I know, KK is best..hee

Reen:: wow..pearl ye..kene bwk byk duit ker...hee.memang masuk dalam list tu..he.

tq all