Saturday, July 30, 2011

SPANX anyone

hi alls....

ari n
blogwalking..
then baca blog cik kina

cik kina menceritakan tentang spanx..
I pon jadi berminat..hee
cik kina memang pandai promote..;)


actually I dah lama dah baca..
tp bila baca kupasan dari cik kina,
rasa ingin mencuba itu datang membuak-buak..

so, I akan beli...haha
I nak hilangkan lapisan2 di perut...
tolonglah...ia xnk hilang..
penat pergi gym..
penat diet...
so, kita try produk ini la yer..
harap-harap berjaya..


jom terjah blog ini







p/s
salam ramadhan buat semua.....(",)
from me..
cik eida..

4 comments:

zimie said...

cik ieda, saya juga terasa nak try spanx ni.hehe bile ntah nak beli.semangat berkobar2 nak kuruskan badan gak!!huhu

btw salam ramadhan untuk ieda k :)

eidA said...

jom zimie, kita beli..ahakss...
I nk tgk2 lu kat blog tu..cari mana satu yg sesuai..hee

cikmima said...

mahak tak menda nie

Cik Deby said...

masa deby tunang aritu deby pakai! agak berkesan lah. oh itu agak drama gak la nak dapatkan ready stock tu.

dia murah kalo pre-order, tapi murah2 pon ratus gak la.

tapi deby cadangkan kalo betul2 nak tutupkan extra lekok2 tu, baik beli slim cognito shape-suit, harga dlm 300 lebey, tapi btul2 berkesan n tahan lama.

deby beli in power line super higher power, dah rosak sket dah, baru pakai 5 kali. sebab tu murah kot?

try carik iza closet blogshop kat facebook. dia yang deby tengok harga paling murah